Aktiivihiili

Sorbotech korkealaatuinen aktiivihiili valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko granuloituna (rakeistettu), pellettinä tai jauheena. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi tulee aktiivihiilen ominaisuudet olla käyttökohteen vaatimusten mukaiset. Toimittamamme aktiivihiili on määritetty tarkoilla teknisillä ominaisuuksilla, jotka vastaavat käyttökohteen vaatimuksia.

Granuloidut (raeistetut) hiilet

SORBOTECH LG 95 – Granuloitu kivihiilestä tehty aktiivihiili erittäin korkeilla absorptio ominaisuuksilla. Käyttökohteina nesteet ja niiden käsittelyprosessit esim. Juomavesi, jätevesi ja muu veden tuotanto. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH).

SORBOTECH LG 85 – Granuloitu kivihiilestä tehty aktiivihiili normaaleilla absorptio ominaisuuksilla. Käyttökohteina nesteet ja niiden käsittelyprosessit esim. Kotitalouden käyttövesisuodattimet. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH).

SORBOTECH LGCO 100 – Granuloitu kookospähkinän kuoresta tehty aktiivihiili, jossa laaja mikro-ontelo pinta-ala. Käyttökohteina nesteet ja niiden käsittelyprosessit esim. Juomavesi ja alkoholin puhdistaminen. Hyvän kestävyyden ansiosta tuotetta suositellaan raakaveden ottamoissa. Tuote on regeneroitavissa. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH)

SORBOTECH LGCO 85 – Granuloitu kookospähkinän kuoresta tehty aktiivihiili standardi ominaisuuksilla. Käyttökohteina nesteet ja niiden käsittelyprosessit esim. Juomavesi ja alkoholin puhdistaminen. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH)

SORBOTECH GGCO 105 – Granuloitu kookospähkinän kuoresta tehty aktiivihiili erittäin korkeilla absorptio ominaisuuksilla. Rakeiden koko (2,36 – 4,75 mm), siksi tuotetta käytetään pääasiallisesti kaasujen puhdistukseen, esim. Hajunpoisto. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH)

SORBOTECH LAG 90 – Granuloitu pallomainen aktiivihiili. Erityisominaisuuksiensa vuoksi suositellaan nesteiden käsittelyssä värinpoistoon. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH)

SORBOTECH LAG 90 AW – Granuloitu pallomainen happopesty aktiivihiili. Erityisominaisuuksiensa vuoksi suositellaan nesteiden käsittelyssä värinpoistoon. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH)

SORBOTECH FGB 30 – Granuloitu aktiivihiili savukaasupäästöjen hallintaan, jotka syntyvät kotitalousjätteen tai kunnallisen lietteen lämpökäsittelyn polttamisen aikana. Sen sisäinen rakenne mahdollistaa dioksiinien, furaanien ja raskasmetallien tehokkaan poistamisen.

Pellettimäinen puristettu aktiivihiili

SORBOTECH GE 604 – halkaisijaltaan 4mm antrasiitistä puristettu pellettimuotoinen aktiivihiili. Korkeiden absorptio ominaisuuksien vuoksi sitä käytetään ilmanpuhdistuslaitteistoissa ja prosessikaasujen puhdistamisessa, VOC päästöjen rajoittamiseen ja hajunpoistoon. Tuotteen on sertifioitu The National Institute of Public Health (NIPH)

SORBOTECH GE 603 – halkaisijaltaan 3mm antrasiitistä puristettu pellettimuotoinen aktiivihiili. Korkeiden absorptio ominaisuuksien vuoksi sitä käytetään ilmanpuhdistuslaitteistoissa ja prosessikaasujen puhdistamisessa, VOC päästöjen rajoittamiseen ja hajunpoistoon. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH)

SORBOTECH GE 504 – halkaisijaltaan 4mm antrasiitistä puristettu pellettimuotoinen aktiivihiili. Absorptio ominaisuuksien vuoksi sitä käytetään prosessikaasujen puhdistamisessa teollisuudessa. Esimerkki käyttökohteita ovat styreenin puhdistus, maalaus ja lakkaustilojen ilman puhdistus. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH)

SORBOTECH GE 503 – halkaisijaltaan 3mm antrasiitistä puristettu pellettimuotoinen aktiivihiili. Absorptio ominaisuuksien vuoksi sitä käytetään prosessikaasujen puhdistamisessa teollisuudessa. Esimerkki käyttökohteita ovat styreenin puhdistus, maalaus ja lakkaustilojen ilman puhdistus. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH)

Jauhemainen aktiivihiili

SORBOTECH LPW 90 – jauhemaista aktiivihiiltä, joka on valmistettu puusta. Makrohuokoisen rakenteensa ansiosta se on erittäin tehokas juomaveden ja prosessiveden käsittelyssä, koska se poistaa aineet, jotka aiheuttavat maku-, haju tai värihaittaa. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH)

SORBOTECH LPW 125 CA – kemiallisesti aktivoitua jauhemaista aktiivihiiltä, joka on valmistettu puusta. Makrohuokoisen rakenteensa ansiosta se on erittäin tehokas juomaveden ja prosessiveden käsittelyssä, koska se poistaa aineet, jotka aiheuttavat maku-, haju tai värihaittaa. Tuotteen on sertifioinut The National Institute of Public Health (NIPH)

SORBOTECH FP 50 – jauhemainen aktiivihiili savukaasupäästöjen hallintaan, jotka syntyvät kotitalousjätteen tai kunnallisen lietteen lämpökäsittelyn polttamisen aikana. Sen sisäinen rakenne mahdollistaa dioksiinien, furaanien ja raskasmetallien tehokkaan poistamisen.

SORBOTECH FPB 30 – jauhemainen aktiivihiili savukaasupäästöjen hallintaan, jotka syntyvät kotitalousjätteen tai kunnallisen lietteen lämpökäsittelyn polttamisen aikana. Sen sisäinen rakenne mahdollistaa dioksiinien, furaanien ja raskasmetallien tehokkaan poistamisen.

Impregnoitu (kyllästetty) aktiivihiili

SORBOTECH GERS-1 – Pellettimäinen kyllästetty aktiivihiili rikkivedyn (H2S), rikkioksidin (SO2) ja kaasujen happoyhdisteiden pitoisuuksien poistoon. Käytetään yleisesti biokaasun käsittelyjärjestelmissä ja ilman hajunpoistossa, esimerkiksi jäteveden pumppauksen/käsittelylaitoksen yhteydessä.

SORBOTECH GERS -2 – Pellettimäinen kyllästetty aktiivihiili korkeiden rikkivedyn (H2S), rikkioksidin (SO2) ja kaasujen happoyhdisteiden pitoisuuksien poistoon. Käytetään yleisesti biokaasun käsittelyjärjestelmissä sekä teollisuuden hajunpoistossa.

SORBOTECH GERS-3 – Erikoistuote pellettimäinen kyllästetty aktiivihiili erittäin korkeiden rikkivedyn (H2S), rikkioksidin (SO2) ja kaasujen happoyhdisteiden pitoisuuksien poistoon. Käytetään pääasiassa biokaasun rikinpoistossa, jossa kiinnitetään erityistä huomiota mahdollisen järjestelmän pisin käyttöaikaan vaihtojen välillä.

SORBOTECH GERA-1 – Pellettimäinen kyllästetty aktiivihiili on tarkoitettu ammoniakin ja haihtuvien amiinien poistamiseksi kaasusta. Käytetään pääasiassa ilmanpoistojärjestelmissä jätevedenpuhdistamoissa.

Sorbotech GERM-1 – Pellettimäinen kyllästetty aktiivihiili on tarkoitettu elohopeakaasujen poistamiseksi kaasusta. Käytetään laajasti maakaasun puhdistuksessa.

Edellä mainitut hiilet ovat perustuotteita. Jotta voimme vastata odotuksiimme, tarjoamme koko asiantuntevuutemme ja erikoistuotteet parhaiten asiantuntijoidemme kautta Teidän tarpeeseen.

Aktiivihiiliasioissa yksityistalouksia palvelee yhteistyökumppanimme Forssan Huoltopalvelu Oy. Toimitukset koko Suomen alueelle osoitteesta https://www.huoltopalvelu.com/

Pienemmät erätoimitukset https://www.huoltopalvelu.com/Aktiivihiili-pussissa

Kiinnostuitko?

Suomen Laippapalvelu Oy
Koijärventie 375, 31130 Forssa (Koijärvi)
| mob. 050 3389030
myynti@aktiivihiili.fi